Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo bulvių
  • 2 pieno
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • šiek tiek sviesto (gabalėlis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepimo formą padengti kepimo folija, ją gerai ištepti sviestu.
    Bulves supjaustyti pjaustymo tarka (taip jos bus pakankamai plonos). Svarbiausia, kad bulvės būtų plonais griežinėliais supjaustytos. Susmulkintas bulves sudėti į kepimo indą ir paskirstyti. Tada supilti visą pieną, pusę puodelio grietinėlės. Viską įdėti į orkaitę ir kepti tol, kol kepinio paviršius įgaus rusvą spalvą. Kai gaminys pagels, jį išimti iš orkaitės ir sumaišyti viską. Įpilti likusią pusę girtinėlės ir vėl pašauti į orkaitę. Kai kepinys įgaus aukso spalvą, jis jau bus paruoštas.
    Bon appetit!

Autorius: Delnina

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo bulvių
  • 2 pieno
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • šiek tiek sviesto (gabalėlis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepimo formą padengti kepimo folija, ją gerai ištepti sviestu.
    Bulves supjaustyti pjaustymo tarka (taip jos bus pakankamai plonos). Svarbiausia, kad bulvės būtų plonais griežinėliais supjaustytos. Susmulkintas bulves sudėti į kepimo indą ir paskirstyti. Tada supilti visą pieną, pusę puodelio grietinėlės. Viską įdėti į orkaitę ir kepti tol, kol kepinio paviršius įgaus rusvą spalvą. Kai gaminys pagels, jį išimti iš orkaitės ir sumaišyti viską. Įpilti likusią pusę girtinėlės ir vėl pašauti į orkaitę. Kai kepinys įgaus aukso spalvą, jis jau bus paruoštas.
    Bon appetit!

Autorius: Delnina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų