Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis gvazdikėlių
  • 2 vienetai morkų
  • 0.5 vieneto pastarnokų
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas salierų (šaknis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 80 gramų kiaulienos kumpio
  • 500 gramų jautienos
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 200 gramų raudonojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • 5 vienetai kvapiųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai konjako

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Stambiai supjaustyti morkas, pastarnoką, porus, česnakus ir svogūną.
    Išvirti iš daržovių sultinį.
    Kai sultinys užvirs, sudėti gvazdikėlius ir kvapiuosius pipirus.
    Jautieną supjaustyti gabaliukais ir apvolioti miltuose.
    Apkepinti mėsą keptuvėje iš abiejų pusių po 3 min.
    Supilti į keptuvę konjaką ir uždegti.
    Kai konjakas baigs degti, supilti vyną.
    Keptuvės turinį supilti į puodą, sumažinti ugnį, uždengti ir troškinti apie 2 val, kaskart įpilant sultinio su daržovėmis.
    Pasūdyti.
    Skanaus.

Autorius: Irena

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis gvazdikėlių
  • 2 vienetai morkų
  • 0.5 vieneto pastarnokų
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas salierų (šaknis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 80 gramų kiaulienos kumpio
  • 500 gramų jautienos
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 200 gramų raudonojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • 5 vienetai kvapiųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai konjako

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Stambiai supjaustyti morkas, pastarnoką, porus, česnakus ir svogūną.
    Išvirti iš daržovių sultinį.
    Kai sultinys užvirs, sudėti gvazdikėlius ir kvapiuosius pipirus.
    Jautieną supjaustyti gabaliukais ir apvolioti miltuose.
    Apkepinti mėsą keptuvėje iš abiejų pusių po 3 min.
    Supilti į keptuvę konjaką ir uždegti.
    Kai konjakas baigs degti, supilti vyną.
    Keptuvės turinį supilti į puodą, sumažinti ugnį, uždengti ir troškinti apie 2 val, kaskart įpilant sultinio su daržovėmis.
    Pasūdyti.
    Skanaus.

Autorius: Irena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų