REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek paprikų (aitrioji)
  • šiek tiek petražolių
  • 6 vienetai pomidorų pastos
  • 150 gramų ryžių
  • 250 gramų kiaulės faršo
  • 0.5 stiklinės pomidorų sulčių
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išverdame pasūdytame vandenyje, perliejame šaltu vandeniu ir nukošiame.
    Pomidorus nuplikome karštu vandeniu, nulupame odeles ir susmulkiname minkštimą.
    Svogūnus nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais.
    Į įkaitintą keptuvę su sviestu dedame kiaulienos faršą, kiek vėliau smulkintą svogūną.
    Supilame pomidorų sultis, pagardiname aitriąja paprika, druska, pipirais, išmaišome ir užviriname.
    Verdame ant mažos ugnies apie 20 min.
    Prieš patiekiant sriubą apibarstome petražolių lapeliais.
    Skanaus.

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek paprikų (aitrioji)
  • šiek tiek petražolių
  • 6 vienetai pomidorų pastos
  • 150 gramų ryžių
  • 250 gramų kiaulės faršo
  • 0.5 stiklinės pomidorų sulčių
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išverdame pasūdytame vandenyje, perliejame šaltu vandeniu ir nukošiame.
    Pomidorus nuplikome karštu vandeniu, nulupame odeles ir susmulkiname minkštimą.
    Svogūnus nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais.
    Į įkaitintą keptuvę su sviestu dedame kiaulienos faršą, kiek vėliau smulkintą svogūną.
    Supilame pomidorų sultis, pagardiname aitriąja paprika, druska, pipirais, išmaišome ir užviriname.
    Verdame ant mažos ugnies apie 20 min.
    Prieš patiekiant sriubą apibarstome petražolių lapeliais.
    Skanaus.

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų