• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto česnakų (skiltelė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 valgomojo šaukšto sviesto
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 1 stiklinė sultinio (mėsos)
  • 0.5 stiklinės grybų (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti švieži virti grybai ir svogūnas pakepinami riebaluose ir sudedami į pagamintą pomidorų padažą iš likusių ingridientų. Pagal skonį pridedama juodųjų pipirų, druskos, česnako. Padažas tinka prie mėsos maltinių, daržovių, makaronų ir kitų patiekalų.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų