Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 500 gramų agurkų
- 1 vienetas česnakų (skiltelė)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas krienų (tarkuoti)
- 500 gramų pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas acto
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Salotinė ištrinama česnaku.
Agurkai supjaustomi plonais griežinėliais, pomidorai skiltelėmis ir pasluoksniui sudedami į dubenį, kiekvieną sluoksnį apibarstant smulkiai supjaustytais svogūnais.
Daržovės nemaišomos, o tik apipilamos iš aliejaus, acto, pipirų ir druskos paruoštu padažu.
Beje, kiekvienas sluoksnis apipilamas atskirai.
Salotų viršus apibarstomas tarkuotais krienais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 500 gramų agurkų
- 1 vienetas česnakų (skiltelė)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas krienų (tarkuoti)
- 500 gramų pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas acto
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Salotinė ištrinama česnaku.
Agurkai supjaustomi plonais griežinėliais, pomidorai skiltelėmis ir pasluoksniui sudedami į dubenį, kiekvieną sluoksnį apibarstant smulkiai supjaustytais svogūnais.
Daržovės nemaišomos, o tik apipilamos iš aliejaus, acto, pipirų ir druskos paruoštu padažu.
Beje, kiekvienas sluoksnis apipilamas atskirai.
Salotų viršus apibarstomas tarkuotais krienais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą