Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai obuolių (žalieji)
  • 1 vienetas salierų (stiebai)
  • 1/4 stiklinės svogūnų (saldūs, smulkinti)
  • 3 vienetai vištiena (krūtinėlės, virtos)
  • 1/4 stiklinės majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 1/4 stiklinės grietinės
  • 0.5 stiklinės razinų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai dar reikės maždaug 3 pitų.
    Virtas vištos krūtinėles supjaustyti kubeliais.
    Saliero stiebą susmulkinti.
    Obuolius, išėmus sėklas, supjaustyti kubeliais.
    Viską sumaišyti viename dubenyje su svogūnais, razinomis, grietine, majonezu, kariu, druska bei pipirais.
    Paruoštas salotas sudėti į pitas.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai obuolių (žalieji)
  • 1 vienetas salierų (stiebai)
  • 1/4 stiklinės svogūnų (saldūs, smulkinti)
  • 3 vienetai vištiena (krūtinėlės, virtos)
  • 1/4 stiklinės majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 1/4 stiklinės grietinės
  • 0.5 stiklinės razinų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai dar reikės maždaug 3 pitų.
    Virtas vištos krūtinėles supjaustyti kubeliais.
    Saliero stiebą susmulkinti.
    Obuolius, išėmus sėklas, supjaustyti kubeliais.
    Viską sumaišyti viename dubenyje su svogūnais, razinomis, grietine, majonezu, kariu, druska bei pipirais.
    Paruoštas salotas sudėti į pitas.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų