Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3/4 gramo gražgarsčių
  • 1 vienetas salierų (stiebas)
  • 100 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 100 gramų alyvuogių
  • 0.5 vieneto mangų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 1 vienetas pipirai (čili, be sėklų)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 3/4 gramo gražgarsčių
  • 1 vienetas salierų (stiebas)
  • 100 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 100 gramų alyvuogių
  • 0.5 vieneto mangų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 1 vienetas pipirai (čili, be sėklų)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Saliero stiebą supjaustyti plonais griežinėliais, sudėti gražgarstes, pomidorus, alyvuoges.

    Padažas: mango puselę, alyvuogių aliejų, citrinos sultis, medų ir čili pipirą sumesti į smulkintuvą. Viską gerai išplakti.

    Paruoštu padažu užpilti salotas.

    Skanaus. :)

Autorius: Liuda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų