Dubenyje viską gerai išmaišykite, sudėkite gabaliukais supjaustytą vištieną, marinuokite 2-3 ar daugiau (galima net pusę paros) valandų. Išėmę maukite ant iešmų ir kepkite apie 10 minučių.
Autorius: Skirma
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų (sultys, marinatui)
3 česnakų (marinatui)
1 arbatinis šaukštelis imbierų (marinatui)
1 valgomasis šaukštas kalendrų (marinatui)
1 valgomasis šaukštas kmynų (marinatui)
1 arbatinis šaukštelis paprikų (marinatui)
1 kilogramas vištos filė
8 valgomieji šaukštai jogurto (marinatui)
šiek tiek druskos (marinatui)
1 valgomasis šaukštas ciberžolės (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dubenyje viską gerai išmaišykite, sudėkite gabaliukais supjaustytą vištieną, marinuokite 2-3 ar daugiau (galima net pusę paros) valandų. Išėmę maukite ant iešmų ir kepkite apie 10 minučių.