INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 1 sauja migdolų (malti)
- 500 gramų pievagrybių
- 1/3 stiklinės sazemų aliejaus (trečdalis)
- 120 gramų mocarelos sūrio
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek čiobrelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pievagrybiai pamarinuojami 1 – 2 val. marinate, kurį sudaro: citrinos sultys, sezamų aliejus, džiovinti čiobreliai, aitriosios paprikos, druska, pipirai.
Tuomet išskobiami pievagrybiai ir dedamas įdaras (tarkuotas mocarela sūris, malti migdolų riešutai, druska, pipirai, krapai).
Įdaryti grybai sumaunami ant medinių iešmelių ir kepami grilyje.
Skanaus!
Autorius: Edita
REKLAMA