REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 mililitrų pieno
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai želatinos
  • 1 žiupsnelis vanilės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai medaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai maltų migdolų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 mililitrų pieno
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai želatinos
  • 1 žiupsnelis vanilės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai medaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai maltų migdolų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Migdolus sumalti.
    Želatiną užpilti šaltu vandeniu (maždaug puse stiklinės) ir palikti išbrinkti.
    Pieną sumaišyti su cukrumi ir kaitinti ant nedidelės ugnies, kol užvirs.
    Berti vanilės.
  2. Nukelti puodą nuo ugnies.
    Karštame piene ištirpinti želatiną (prieš dedant į pieną želatiną, nupilti vandenį, jei jo liko želatinai išbrinkus).
    Leisti masei atvėsti maždaug iki 30 laipsnių.
  3. Elektriniu plaktuvu išplakti masę iki tirštų putų.
    Pieno putėsius supilstyti į serviravimo indelius ir atšaldyti (užteks poros valandų).
    Prieš patiekiant aplieti medumi ir apibarstyti maltais migdolais.
    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų