REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
-  Migdolus sumalti. 
Želatiną užpilti šaltu vandeniu (maždaug puse stiklinės) ir palikti išbrinkti.
Pieną sumaišyti su cukrumi ir kaitinti ant nedidelės ugnies, kol užvirs.
Berti vanilės. -  Nukelti puodą nuo ugnies. 
Karštame piene ištirpinti želatiną (prieš dedant į pieną želatiną, nupilti vandenį, jei jo liko želatinai išbrinkus).
Leisti masei atvėsti maždaug iki 30 laipsnių. -  Elektriniu plaktuvu išplakti masę iki tirštų putų. 
Pieno putėsius supilstyti į serviravimo indelius ir atšaldyti (užteks poros valandų).
Prieš patiekiant aplieti medumi ir apibarstyti maltais migdolais.
Skanaus! 
REKLAMA
 
  
