REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Migdolus sumalti.
Želatiną užpilti šaltu vandeniu (maždaug puse stiklinės) ir palikti išbrinkti.
Pieną sumaišyti su cukrumi ir kaitinti ant nedidelės ugnies, kol užvirs.
Berti vanilės. - Nukelti puodą nuo ugnies.
Karštame piene ištirpinti želatiną (prieš dedant į pieną želatiną, nupilti vandenį, jei jo liko želatinai išbrinkus).
Leisti masei atvėsti maždaug iki 30 laipsnių. - Elektriniu plaktuvu išplakti masę iki tirštų putų.
Pieno putėsius supilstyti į serviravimo indelius ir atšaldyti (užteks poros valandų).
Prieš patiekiant aplieti medumi ir apibarstyti maltais migdolais.
Skanaus!
REKLAMA