Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek rozmarino
- 1 litras pieno
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 2 vienetai sultinio (kubeliai)
- 400 gramų daržovių (šaldytos (morkos, brokoliai, žiediniai kopūstai, porai ašparaginės pupelės, salierai))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į verdantį maždaug 2 l sultinį sudėkite pakelį šaldytų daržovių ir, kartkartėmis pamaišant, užvirkite.
Supilkite pieną, pakaitinkite, bet neužvirkite.
Pagardinkite sviestu, druska, rozmarinais, bazilikais bei pipirais (pagal skonį).
Jeigu turite, apibarstykite smulkintais šviežiais krapais ar petražolėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek rozmarino
- 1 litras pieno
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 2 vienetai sultinio (kubeliai)
- 400 gramų daržovių (šaldytos (morkos, brokoliai, žiediniai kopūstai, porai ašparaginės pupelės, salierai))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į verdantį maždaug 2 l sultinį sudėkite pakelį šaldytų daržovių ir, kartkartėmis pamaišant, užvirkite.
Supilkite pieną, pakaitinkite, bet neužvirkite.
Pagardinkite sviestu, druska, rozmarinais, bazilikais bei pipirais (pagal skonį).
Jeigu turite, apibarstykite smulkintais šviežiais krapais ar petražolėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą