Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
  • 4 vienetai persikų
  • 150 mililitrų grietinėlės (35 % riebumo)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės (liesa)
  • 1 valgomasis šaukštas konjako
  • 50 gramų riešutų (graikiniai, smulkinti)
  • 200 gramų maskarponės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Persikus perpjauname pusiau, išimame kaulus.
    Mascarpone sūrį ištriname su liesa grietinėle, cukrumi, smulkintais riešutais, citrinų sultimis ir konjaku.
    Į persikų vidų pridedame pagamintos masės ir pusvalandžiui padedame į šaldytuvą.
    Prieš patiekdami ant kiekvienos puselės užkrečiame standžiai plaktos grietinėlės.
    Skanaus :)

Autorius: Diana

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
  • 4 vienetai persikų
  • 150 mililitrų grietinėlės (35 % riebumo)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės (liesa)
  • 1 valgomasis šaukštas konjako
  • 50 gramų riešutų (graikiniai, smulkinti)
  • 200 gramų maskarponės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Persikus perpjauname pusiau, išimame kaulus.
    Mascarpone sūrį ištriname su liesa grietinėle, cukrumi, smulkintais riešutais, citrinų sultimis ir konjaku.
    Į persikų vidų pridedame pagamintos masės ir pusvalandžiui padedame į šaldytuvą.
    Prieš patiekdami ant kiekvienos puselės užkrečiame standžiai plaktos grietinėlės.
    Skanaus :)

Autorius: Diana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų