Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 5 vienetai pomidorų pastos
  • 0.5 vieneto svogūnų (mėlyni)
  • 0.5 stiklinės žirnių (avinžirniai, konservuoti)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 7 vienetai ridikėlių
  • 1 valgomasis šaukštas vyno acto

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 5 vienetai pomidorų pastos
  • 0.5 vieneto svogūnų (mėlyni)
  • 0.5 stiklinės žirnių (avinžirniai, konservuoti)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 7 vienetai ridikėlių
  • 1 valgomasis šaukštas vyno acto

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkiname ridikėlius, pomidorus, svogūną ir sumaišome su avinžirniais.
    Padažui sumaišome šviežiai spaustas citrinos sultis, vyno actą, alyvuogių aliejų, sutrintą česnaką, smulkintus krapus ir prieskonius.
    Padažiuką supilame ant salotų ir išmaišome.
    Gero apetito

Autorius: Elena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų