INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (Dižono)
- 1 kilogramas vištiena (šlaunelės, be odos ir be kaulų)
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė džiūvesėlių (malti)
- šiek tiek pieno (arba pasukos)
- šiek tiek kečupo (arba medus (pagal Jūsų skonį))
- šiek tiek padažo (aštrus)
- 1 valgomasis šaukštas raudonėlių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 210 laipsnių temperatūros.
Supjaustykite nukaulintas šlauneles be odos mažesniais gabalėliais.
Nedideliame inde suplakite kiaušinius, SANTA MARIA raudonėlius, Dižono garstyčias, druską, pipirus bei pieną.
Supilkite džiūvėsėlius į kitą dubenėlį.
Merkite kiekvieną vištienos gabalėlį į kiaušinius ir tuomet į džiūvėsėlius.
Dėkite vištos gabalėlius į orkaitė ant grotelių ir skardos ir kepkite apie 35-40 min.
Patiekite iškart su kečupu arba medumi.
Autorius: Edita
REKLAMA