Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Puikiai tiks kaip garnyras prie ant grotelių keptos mėsos arba kaip atskiras vegetariškas patiekalas, jei patieksite su padažu.

REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių (šviežios, mažos)
  • 2 vienetai morkų
  • 250 gramų vyšninių pomidorų
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 pundelis krapų (smulkinti)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis malti juodieji pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuplauname ir su visa lupena apverdame. Lupti nereikia.
  2. Morkas nuskutame (šviežias užtenka nuplauti) ir supjaustome storais griežinėliais.
  3. Česnakus smulkiai supjaustome arba išspaudžiame.
  4. Visas daržoves sudedame į didelį dubenį, apibarstome druska, pipirais, smulkintais krapais ir apšlakstome aliejumi.
  5. Šaukštu arba ranka gerai išmaišome, kad visos daržovės tolygiai pasidengtų aliejumi ir prieskoniais.
  6. Beriame daržoves į kepimo indą ir paskirstome, kad nebūtų kelių sluoksnių.
  7. Kepame apie 20 minučių 200 C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

Autorius: Emilija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų