Puikiai tiks kaip garnyras prie ant grotelių keptos mėsos arba kaip atskiras vegetariškas patiekalas, jei patieksite su padažu.
REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių (šviežios, mažos)
 - 2 vienetai morkų
 - 250 gramų vyšninių pomidorų
 - 2 skiltelės česnakų
 - 1 pundelis krapų (smulkinti)
 - 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
 - 1 žiupsnelis druskos
 - 1 žiupsnelis malti juodieji pipirai
 
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
REKLAMA
    
  Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nuplauname ir su visa lupena apverdame. Lupti nereikia.
 - Morkas nuskutame (šviežias užtenka nuplauti) ir supjaustome storais griežinėliais.
 - Česnakus smulkiai supjaustome arba išspaudžiame.
 - Visas daržoves sudedame į didelį dubenį, apibarstome druska, pipirais, smulkintais krapais ir apšlakstome aliejumi.
 - Šaukštu arba ranka gerai išmaišome, kad visos daržovės tolygiai pasidengtų aliejumi ir prieskoniais.
 - Beriame daržoves į kepimo indą ir paskirstome, kad nebūtų kelių sluoksnių.
 - Kepame apie 20 minučių 200 C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
 
REKLAMA
 
  
