• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Puikiai tiks kaip garnyras prie ant grotelių keptos mėsos arba kaip atskiras vegetariškas patiekalas, jei patieksite su padažu.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių (šviežios, mažos)
  • 2 vienetai morkų
  • 250 gramų vyšninių pomidorų
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 pundelis krapų (smulkinti)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis malti juodieji pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuplauname ir su visa lupena apverdame. Lupti nereikia.
  2. Morkas nuskutame (šviežias užtenka nuplauti) ir supjaustome storais griežinėliais.
  3. Česnakus smulkiai supjaustome arba išspaudžiame.
  4. Visas daržoves sudedame į didelį dubenį, apibarstome druska, pipirais, smulkintais krapais ir apšlakstome aliejumi.
  5. Šaukštu arba ranka gerai išmaišome, kad visos daržovės tolygiai pasidengtų aliejumi ir prieskoniais.
  6. Beriame daržoves į kepimo indą ir paskirstome, kad nebūtų kelių sluoksnių.
  7. Kepame apie 20 minučių 200 C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

Autorius: Emilija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų