REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • 6 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 mililitrų pieno
  • 300 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalytus ir susmulkintus česnakus pertrinti su sviestu, gauta mase ištepti gilesnę kepimo formą.
    Bulves nuskusti ir, supjausčius 3-4 mm storio griežinėliais, vienodo storio sluoksniu sudėti į formą.
    Stambia tarka sutarkuoti sūrį ir pusę drožlių tolygiai užbarstyti ant bulvių.
    Į pieną įmušti kiaušinį, pagal skonį įberti druskos, maltų juodųjų pipirų, gerai suplakti ir gautu mišiniu užpilti bulves.
    Ant viršaus užbarstyti likusį sūrį.
    Kepti gerai įkaitintoje orkaitėje (maždaug 180 laipsnių temperatūroje) ne mažiau, kaip 1 valandą.
    Skanaus.

Autorius: Irma

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • 6 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 mililitrų pieno
  • 300 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalytus ir susmulkintus česnakus pertrinti su sviestu, gauta mase ištepti gilesnę kepimo formą.
    Bulves nuskusti ir, supjausčius 3-4 mm storio griežinėliais, vienodo storio sluoksniu sudėti į formą.
    Stambia tarka sutarkuoti sūrį ir pusę drožlių tolygiai užbarstyti ant bulvių.
    Į pieną įmušti kiaušinį, pagal skonį įberti druskos, maltų juodųjų pipirų, gerai suplakti ir gautu mišiniu užpilti bulves.
    Ant viršaus užbarstyti likusį sūrį.
    Kepti gerai įkaitintoje orkaitėje (maždaug 180 laipsnių temperatūroje) ne mažiau, kaip 1 valandą.
    Skanaus.

Autorius: Irma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų