Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai obuolių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 100 gramų cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai obuolių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 100 gramų cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakti su žiupsneliu druskos ir cukrumi.
    Į kiaušinių plakinį suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Gerai išmaišyti.
    Jei tešla gavosi tirštoka, galima įpilti porą šaukštų pieno.
  2. Obuolius nulupti ir išskobti, supjaustyti 1,5 cm storumo žiedais. Galima iš pradžių supjaustyti žiedais, o po to peiliu išpjauti vidurį.
  3. Obuolių žiedus išvolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
    Iškeptus obuolius apibarstyti cukraus pudra.
    Galima patiekti su ledais, plakta grietinėle.

Autorius: Ernesta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų