REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (su cinamonu)
  • 3 vienetai obuolių
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 0.5 stiklinės ruginių miltų
  • 7/10 stiklinės kvietinių miltų
  • 5 valgomieji šaukštai pieno
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 10 gramų mielių
  • 1.5 arbatinio šaukštelio citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Abiejų rūšių miltus suberiame į dubenį, įtrupiname mieles, suberiame cukrų ir maišydami supilame šiltą pieną.
    Tuomet sudedame ištirpintą sviestą, tarkuotą citrinos žievelę ir gerai išminkome. Paliekame valandai, kad iškiltų.
    Paruošiame įdarą: nulupame obuolius, supjaustome skiltelėmis ir apšlakstome citrinos sultimis.
    Iš tešlos iškočiojame 0,5 cm storio lakštą, supjaustome 10 x 10 dydžio kvadratėliais ir ant kiekvieno uždedame po šaukštą pjaustytų obuolių, bei pabarstome cukrumi su cinamonu.
    Sulankstome kvadratėlius kaip voką ir aptepame trynio plakiniu.
    Kepame 200 laipsnių temperatūroje, apie 20 minučių.
    Skanaus!

Autorius: Laura

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (su cinamonu)
  • 3 vienetai obuolių
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 0.5 stiklinės ruginių miltų
  • 7/10 stiklinės kvietinių miltų
  • 5 valgomieji šaukštai pieno
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 10 gramų mielių
  • 1.5 arbatinio šaukštelio citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Abiejų rūšių miltus suberiame į dubenį, įtrupiname mieles, suberiame cukrų ir maišydami supilame šiltą pieną.
    Tuomet sudedame ištirpintą sviestą, tarkuotą citrinos žievelę ir gerai išminkome. Paliekame valandai, kad iškiltų.
    Paruošiame įdarą: nulupame obuolius, supjaustome skiltelėmis ir apšlakstome citrinos sultimis.
    Iš tešlos iškočiojame 0,5 cm storio lakštą, supjaustome 10 x 10 dydžio kvadratėliais ir ant kiekvieno uždedame po šaukštą pjaustytų obuolių, bei pabarstome cukrumi su cinamonu.
    Sulankstome kvadratėlius kaip voką ir aptepame trynio plakiniu.
    Kepame 200 laipsnių temperatūroje, apie 20 minučių.
    Skanaus!

Autorius: Laura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų