Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai aguonų
  • 150 gramų cukraus
  • 4 vienetai obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 240 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų pieno
  • 180 mililitrų aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai aguonų
  • 150 gramų cukraus
  • 4 vienetai obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 240 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų pieno
  • 180 mililitrų aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakiau kiaušinius su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
    Įmaišiau aliejų ir pieną.
    Subėriau citrinos žievelę.
    Kepimo miltelius sumaišiau su miltais ir įmaišiau į tešlą.
    Į tešlą įmaišiau ir aguonas bei sutarkuotu obuolius (arba galima smulkiai supjaustyti).
    Pyragą kepiau apie 1h ir 10 minučių 175 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.

    Skanaus!

Autorius: Kristina P.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų