Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
- 150 gramų cukraus
- 500 gramų obuolių
- 4 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 0.5 vieneto kepimo miltelių (pakelis)
- 2 vienetai vanilinio cukraus (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Cukrų, cinamoną, vanilinį cukrų, kiaušinius, miltus su kepimo milteliais gerai sumaišykite.
Obuolius nulupkite, išėmusi sėklalizdžius supjaustykite mažais gabalėliais ir įmaišykite į tešlą.
Sukrėskite tešlą į riebalais išteptą kepimo formą (siauresnę su aukštais kraštais ar bet kokią kitokią), ir kepkite 40-45 min. iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Atvėsintą patiekite supjausčiusi trikampiais - kaip pyragą, arba riekelėmis - kaip duoną, kurią skanu valgyti su sviestu.
Patarimas: Jei obuoliai labai sultingi, užteks ir 400 g arba 2-3 didelių obuolių.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
- 150 gramų cukraus
- 500 gramų obuolių
- 4 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 0.5 vieneto kepimo miltelių (pakelis)
- 2 vienetai vanilinio cukraus (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Cukrų, cinamoną, vanilinį cukrų, kiaušinius, miltus su kepimo milteliais gerai sumaišykite.
Obuolius nulupkite, išėmusi sėklalizdžius supjaustykite mažais gabalėliais ir įmaišykite į tešlą.
Sukrėskite tešlą į riebalais išteptą kepimo formą (siauresnę su aukštais kraštais ar bet kokią kitokią), ir kepkite 40-45 min. iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Atvėsintą patiekite supjausčiusi trikampiais - kaip pyragą, arba riekelėmis - kaip duoną, kurią skanu valgyti su sviestu.
Patarimas: Jei obuoliai labai sultingi, užteks ir 400 g arba 2-3 didelių obuolių.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą