Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai obuolių
  • 500 gramų slyvų
  • 1 kilogramas cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 2 valgomieji šaukštai cinamono
  • 1 litras vandens

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai obuolių
  • 500 gramų slyvų
  • 1 kilogramas cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 2 valgomieji šaukštai cinamono
  • 1 litras vandens

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius supjaustome skiltelėmis, prieš tai išpjovę sėklides. Iš slyvų išimame kauliukus ir supjaustome griežinėliais. Vaisius sudedame į dubenį, užpilame cukrumi ir paliekame porai valandų.
  2. Tada sudedame vaisius į puodą, užpilame vandeniu, sudedame gvazdikėlius ir verdame ant vidutinės ugnies 20-25 minutes. Svarbiausia nepervirti ir nepamiršti nuolat pamaišyti. Tada sudedame cinamoną, pakaitiname dar porą minučių ir nukeliame nuo ugnies.
  3. Išpilstome obuolienę į stiklainius ir pasterizuojame 15 minučių. Užsukame dangtelius, pastatome stiklainius ant jų ir paliekame atvėsti.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų