Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų pomidorų pastos (slyviniai)
  • šiek tiek salotų (Cezario, 1 galvutė)
  • 1 sauja salotų (lapai)
  • 1 vienetas svogūnų (raudonasis)
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • 16 vienetų ančiuvių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kaparėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Apie Nicos salotas tiek daug aprašyta, jog pasirodo kiekvienas francūzų regionas turi savo supratimą apie Nicos salotų receptą. Vieni daro su šviežiu/konservuotu tuno file, kiti su šviežiais/konservuotais ančiuviais dar kiti daro su sardinėmis ir t.t. Mums labiausiai patinka su tunu, bet kur tu čia žemėj Lietuvos to tuno gausi, o jei prekybos centre randu, tai gaila man to "šviežaus" tuno, tad šį kartą tunui į kaulus duoda ančiuviai :)

    Patiekiama: 2 porcijos.
    Gaminimo laikas: 20 min

    Salotų padažui papildomai reikės:

    * 8 šaukštai extra virgin alyvuogių aliejaus;
    * 2 šaukštai garstyčių (nebūtinai);
    * 2 šaukštai balzamiko;
    * žiupsnis Provanso mišinio žolelių;
    * šviežiai grūstų druskos ir pipirų;
    * 2 česnako skiltelės (nebūtinai);
    * 1/2 citrinos sulčių.

    Daržoves suplėšyti rankomis, svogūnus supjaustyti griežinėliais, pomidorus ir kiaušinius perpjauti per pusę, sudėti viską į salotų indą, ant salotų uždėti ančiuvius ir kaparėlius. Dar būtų galima naudoti alyvuoges, tačiau šį kartą dariau be jų.

    Salotų padažą paruošti vieni niekai, viską reikia sudėti ir gerai išplakti, o tuomet supilti ant salotų. Rekomenduoju patiekti su čiabatos riekele ir balta vyno taure, o tuomet Bon appetit!

Autorius: mindaugas

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų pomidorų pastos (slyviniai)
  • šiek tiek salotų (Cezario, 1 galvutė)
  • 1 sauja salotų (lapai)
  • 1 vienetas svogūnų (raudonasis)
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • 16 vienetų ančiuvių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kaparėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Apie Nicos salotas tiek daug aprašyta, jog pasirodo kiekvienas francūzų regionas turi savo supratimą apie Nicos salotų receptą. Vieni daro su šviežiu/konservuotu tuno file, kiti su šviežiais/konservuotais ančiuviais dar kiti daro su sardinėmis ir t.t. Mums labiausiai patinka su tunu, bet kur tu čia žemėj Lietuvos to tuno gausi, o jei prekybos centre randu, tai gaila man to "šviežaus" tuno, tad šį kartą tunui į kaulus duoda ančiuviai :)

    Patiekiama: 2 porcijos.
    Gaminimo laikas: 20 min

    Salotų padažui papildomai reikės:

    * 8 šaukštai extra virgin alyvuogių aliejaus;
    * 2 šaukštai garstyčių (nebūtinai);
    * 2 šaukštai balzamiko;
    * žiupsnis Provanso mišinio žolelių;
    * šviežiai grūstų druskos ir pipirų;
    * 2 česnako skiltelės (nebūtinai);
    * 1/2 citrinos sulčių.

    Daržoves suplėšyti rankomis, svogūnus supjaustyti griežinėliais, pomidorus ir kiaušinius perpjauti per pusę, sudėti viską į salotų indą, ant salotų uždėti ančiuvius ir kaparėlius. Dar būtų galima naudoti alyvuoges, tačiau šį kartą dariau be jų.

    Salotų padažą paruošti vieni niekai, viską reikia sudėti ir gerai išplakti, o tuomet supilti ant salotų. Rekomenduoju patiekti su čiabatos riekele ir balta vyno taure, o tuomet Bon appetit!

Autorius: mindaugas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų