REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų (rauginti, įdarui)
  • 1 vienetas avokadų (įdarui)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek majonezo
  • 7/10 stiklinės vandens (šiltas)
  • 150 gramų pieno (įdarui)
  • 200 gramų kiaulės šoninės (rūkyta, įdarui)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 7 gramai mielių (sausos)
  • šiek tiek kečupo

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų (rauginti, įdarui)
  • 1 vienetas avokadų (įdarui)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek majonezo
  • 7/10 stiklinės vandens (šiltas)
  • 150 gramų pieno (įdarui)
  • 200 gramų kiaulės šoninės (rūkyta, įdarui)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 7 gramai mielių (sausos)
  • šiek tiek kečupo

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nurodytų produktų paruošti mielinę tešlą, ja pakildinti. Pusę tešlos iškočioti pagal turimą kepimo formą. Ją įtiesti į formą. Kečupą sumaišyti su majonezu ir jais ištepti picos padą. Dėti sutarkuotą avokadą, supjaustytus agurkėlius, sutarkuotą sūrį ir mėsytę. Iškočioti likusią tešlos dalį ir ja uždengti picą. Įpjauti viršų, kad nesirinktų garai ir kepti apie 180° C laipsnių orkaitėje, maždaug 30-40 min.

    Skanaus.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų