Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė bulvių (virtos, pjaustytos kubeliais)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 stiklinė morkų (virtos, pjaustytos kubeliais)
  • 1 vienetas salierų (šaknelė)
  • 1 stiklinė majonezo
  • 2 vienetai marinuotų agurkų
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas burokėlių
  • 200 gramų briedienos (ar kita žvėriena)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa, burokėlis, salieras ir marinuoti agurkai supjaustomi mažais kubeliais ir sumaišomi su morkomis bei bulvėmis, įpilama majonezo, druskos ir pipirų. Salotos gerai sumaišomos.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų