• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo kvietinių miltų
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    maltos mėsos - 400 g
    svogūno - 1 vnt
    kiaušinio - 1 vnt
    druskos, pipirų arba universalių prieskonių

    Į dubenį supilti miltus, įdėti druskos, įpilti vandens, užminkyti tešlą. Iškočioti plonus lapus, supjaustyti 2,5 cm kvadratėliais.Įdarui supjaustyti svogūną kvadratėliais ir pakepinti kol pagels. Išvirti kietai kiaušinį, taip pat supjaustyti smulkiais kvadratėliais, įberti druskos ir viską supilti į faršą bei išmaišyti. Dėti įdarą per vidurį kvadratelio ir sujungti visus keturis kampus virš įdaro. Pasistenkite sulipdyti taip, kad faršas beverdant neiškristų. Įdėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti apie 15-20 minučių. Patiekite su grietine arba sviestu. Skanaus.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų