INGREDIENTAI:
- 0.5 kilogramo kvietinių miltų
- šiek tiek vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
maltos mėsos - 400 g
svogūno - 1 vnt
kiaušinio - 1 vnt
druskos, pipirų arba universalių prieskonių
Į dubenį supilti miltus, įdėti druskos, įpilti vandens, užminkyti tešlą. Iškočioti plonus lapus, supjaustyti 2,5 cm kvadratėliais.Įdarui supjaustyti svogūną kvadratėliais ir pakepinti kol pagels. Išvirti kietai kiaušinį, taip pat supjaustyti smulkiais kvadratėliais, įberti druskos ir viską supilti į faršą bei išmaišyti. Dėti įdarą per vidurį kvadratelio ir sujungti visus keturis kampus virš įdaro. Pasistenkite sulipdyti taip, kad faršas beverdant neiškristų. Įdėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti apie 15-20 minučių. Patiekite su grietine arba sviestu. Skanaus.
REKLAMA