REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 125 mililitrai vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus sumaišome su 2 kiaušiniais, šaukšteliu druskos ir 125 ml vandens.
    Puode užverdame pasūdytą vandenį, o po to ugnį primažiname tiek, kad vanduo vos judėtų.
    Su dideliu šaukštu semiame masės. Arbatinį šaukštelį trumpai palaikome karštame vandenyje ir nuo didelio šaukto juo nustuminėjame masę i puodą, karts nuo karto jį pamaišydami. Jei prie šaukštelio ima lipti masė, jį vėl pakaitinti karštame vandenyje.
    Kai baigiame visą tešlą, paverdame dar keletą minučių ir nukošę iškart patiekiame ant stalo.

Autorius: VaidaP

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 125 mililitrai vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus sumaišome su 2 kiaušiniais, šaukšteliu druskos ir 125 ml vandens.
    Puode užverdame pasūdytą vandenį, o po to ugnį primažiname tiek, kad vanduo vos judėtų.
    Su dideliu šaukštu semiame masės. Arbatinį šaukštelį trumpai palaikome karštame vandenyje ir nuo didelio šaukto juo nustuminėjame masę i puodą, karts nuo karto jį pamaišydami. Jei prie šaukštelio ima lipti masė, jį vėl pakaitinti karštame vandenyje.
    Kai baigiame visą tešlą, paverdame dar keletą minučių ir nukošę iškart patiekiame ant stalo.

Autorius: VaidaP

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų