Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 125 mililitrai vandens
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus sumaišome su 2 kiaušiniais, šaukšteliu druskos ir 125 ml vandens.
Puode užverdame pasūdytą vandenį, o po to ugnį primažiname tiek, kad vanduo vos judėtų.
Su dideliu šaukštu semiame masės. Arbatinį šaukštelį trumpai palaikome karštame vandenyje ir nuo didelio šaukto juo nustuminėjame masę i puodą, karts nuo karto jį pamaišydami. Jei prie šaukštelio ima lipti masė, jį vėl pakaitinti karštame vandenyje.
Kai baigiame visą tešlą, paverdame dar keletą minučių ir nukošę iškart patiekiame ant stalo.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 125 mililitrai vandens
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus sumaišome su 2 kiaušiniais, šaukšteliu druskos ir 125 ml vandens.
Puode užverdame pasūdytą vandenį, o po to ugnį primažiname tiek, kad vanduo vos judėtų.
Su dideliu šaukštu semiame masės. Arbatinį šaukštelį trumpai palaikome karštame vandenyje ir nuo didelio šaukto juo nustuminėjame masę i puodą, karts nuo karto jį pamaišydami. Jei prie šaukštelio ima lipti masė, jį vėl pakaitinti karštame vandenyje.
Kai baigiame visą tešlą, paverdame dar keletą minučių ir nukošę iškart patiekiame ant stalo.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą