Miltus sumaišome su 2 kiaušiniais, šaukšteliu druskos ir 125 ml vandens. Puode užverdame pasūdytą vandenį, o po to ugnį primažiname tiek, kad vanduo vos judėtų. Su dideliu šaukštu semiame masės. Arbatinį šaukštelį trumpai palaikome karštame vandenyje ir nuo didelio šaukto juo nustuminėjame masę i puodą, karts nuo karto jį pamaišydami. Jei prie šaukštelio ima lipti masė, jį vėl pakaitinti karštame vandenyje. Kai baigiame visą tešlą, paverdame dar keletą minučių ir nukošę iškart patiekiame ant stalo.
Autorius: VaidaP
INGREDIENTAI:
2 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
125 mililitrai vandens
1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus sumaišome su 2 kiaušiniais, šaukšteliu druskos ir 125 ml vandens. Puode užverdame pasūdytą vandenį, o po to ugnį primažiname tiek, kad vanduo vos judėtų. Su dideliu šaukštu semiame masės. Arbatinį šaukštelį trumpai palaikome karštame vandenyje ir nuo didelio šaukto juo nustuminėjame masę i puodą, karts nuo karto jį pamaišydami. Jei prie šaukštelio ima lipti masė, jį vėl pakaitinti karštame vandenyje. Kai baigiame visą tešlą, paverdame dar keletą minučių ir nukošę iškart patiekiame ant stalo.