Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 300 gramų cukraus
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 150 gramų riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Cukrų suberti į keptuvę ir ant didesnės ugnies maišydami kaitinkite, kol cukrus ištirps ir pasidarys auksinės spalvos. Suberti smulkintus riešutus ar lukštentas saulėgrąžas, viską gerai išmaišyti. Gautą masę supilkite į kepimo skardą išklotą folija ar kepimo popierium, ištepta šiek tiek aliejum. Palaukti kol atšals. Sustingusį griliažą išimkite ir suskaldykite norimo dydžio kąsneliais.
Sakanaus:)
INGREDIENTAI:
- 300 gramų cukraus
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 150 gramų riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Cukrų suberti į keptuvę ir ant didesnės ugnies maišydami kaitinkite, kol cukrus ištirps ir pasidarys auksinės spalvos. Suberti smulkintus riešutus ar lukštentas saulėgrąžas, viską gerai išmaišyti. Gautą masę supilkite į kepimo skardą išklotą folija ar kepimo popierium, ištepta šiek tiek aliejum. Palaukti kol atšals. Sustingusį griliažą išimkite ir suskaldykite norimo dydžio kąsneliais.
Sakanaus:)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą