REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 150 gramų riešutų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukrų suberti į keptuvę ir ant didesnės ugnies maišydami kaitinkite, kol cukrus ištirps ir pasidarys auksinės spalvos. Suberti smulkintus riešutus ar lukštentas saulėgrąžas, viską gerai išmaišyti. Gautą masę supilkite į kepimo skardą išklotą folija ar kepimo popierium, ištepta šiek tiek aliejum. Palaukti kol atšals. Sustingusį griliažą išimkite ir suskaldykite norimo dydžio kąsneliais.

    Sakanaus:)

Autorius: Sandra

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 150 gramų riešutų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukrų suberti į keptuvę ir ant didesnės ugnies maišydami kaitinkite, kol cukrus ištirps ir pasidarys auksinės spalvos. Suberti smulkintus riešutus ar lukštentas saulėgrąžas, viską gerai išmaišyti. Gautą masę supilkite į kepimo skardą išklotą folija ar kepimo popierium, ištepta šiek tiek aliejum. Palaukti kol atšals. Sustingusį griliažą išimkite ir suskaldykite norimo dydžio kąsneliais.

    Sakanaus:)

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų