REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 mililitrų grietinėlės
  • 250 gramų sūris (maskarponė)
  • 50 gramų cukraus
  • 2 pakeliai želatinos
  • 150 gramų braškių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 250 mililitrų grietinėlės
  • 250 gramų sūris (maskarponė)
  • 50 gramų cukraus
  • 2 pakeliai želatinos
  • 150 gramų braškių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Želatinos lapelius užpilti vandeniu, kad apsemtų ir palikti išbrinkti.
  2. Grietinėlę supilti į prikaistuvą, suberti cukrų, įdėti vanilės ankštį ir pašildyti, kol cukrus ištirps. Atvėsinti.
  3. Atvėsusią grietinėlę sumaišyti su maskarpone, išimti vanilės ankštį, supilti želatiną ir supilstyti į norimos formos indelius. Atvėsinti šaldytuve, kol sustings.
  4. Papuošti trintomis braškėmis arba braškių gabaliukais.

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų