Morkos sutarkuojamos smulkia tarka, sviestas, kiaušinis ištrinami su cukrumi. Į išsuktą masę sukrečiamos tarkuotos morkos suberiami kepimo milteliai, vanilinis cukrus ar cinamonas ir miltai. Miltų dedame tiek, kad tešla būtų geros, kaimiškos grietinės tirštumo (bet ne per skysta). Sudedame riešutus ar išmirkytus džiovintus vaisius. Kepimo forma ištepame svietu sukrečiame tešlą ir pašauname į įkaitintą 180 laisnių orkaitę. Kepame apie 30 min. Skanaus
Autorius: Eglė
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
1 vienetas morkų (didelė`)
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų (2-3 stiklinės)
100 gramų sviesto
šiek tiek razinų
šiek tiek riešutų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek vanilinio cukraus (ar cinamonas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkos sutarkuojamos smulkia tarka, sviestas, kiaušinis ištrinami su cukrumi. Į išsuktą masę sukrečiamos tarkuotos morkos suberiami kepimo milteliai, vanilinis cukrus ar cinamonas ir miltai. Miltų dedame tiek, kad tešla būtų geros, kaimiškos grietinės tirštumo (bet ne per skysta). Sudedame riešutus ar išmirkytus džiovintus vaisius. Kepimo forma ištepame svietu sukrečiame tešlą ir pašauname į įkaitintą 180 laisnių orkaitę. Kepame apie 30 min. Skanaus