INGREDIENTAI:
  -   0.5 vieneto   citrinų 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų (malti) 
-   3 vienetai   juodųjų pipirų (žirneliai) 
-   šiek tiek   laurų lapų (lapai) 
-   3 vienetai   morkų 
-   1 vienetas   porų 
-   2 valgomieji šaukštai   majonezo 
-   6 vienetai   kiaulės šoninės (rūkyta, plačios juostelės) 
-   šiek tiek   druskos 
-   30 gramų   gražgarsčių 
  Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Morkas ir porą supjaustykite šiaudeliais, salotas nuplaukite ir nupurtykite.
 Pusėje litro vandens, užvirinto su pipirų žirneliais, laurų lapu ir trupučiu druskos, apvirkite morkas, kad būtų pusiau minkštos.
 Porus sudėkite į sietelį ir pusei minutės įmerkite į verdantį vandenį.
 Po to vandenį nuvarvinkite, o porus pašlakstykite citrinos sultimis.
 Kumpio juosteles ištepkite majonezu, pabarstykite maltais pipirais ir ant viršaus dėkite keletą salotų lapų, morkų, porų šiaudelių, susukite ritinėlius ir susmeikite juos mediniais dantų krapštukais.
 Patiekite kaip šaltą užkandį.
 Skanaus.
   Autorius: Nastiušha 
     REKLAMA