Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 100 gramų cukraus pudros
- 100 gramų cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 1 valgomasis šaukštas apelsinų sulčių
- 100 gramų sviesto
- 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpinkite sviestą.
Sutarkuokite geltonąją nuplauto bei nusausinto apelsino žievelės dalį, paskui apelsiną perpjaukite per pusę ir išspauskite sultis.
Išsukite kiaušinius su cukrumi bei vaniliniu cukrumi ir supilkite drungną sviestą.
Išmaišykite sausus ingredientus, sudėkite tarkuotą apelsino žievelę, supilkite sultis ir viską gerai išmaišykite.
Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 12-15 minučių.
Ataušinkite ant grotelių.
Glaistui 1 šaukštą apelsinų sulčių sumaišykite su cukraus pudra ir gauta mase apliekite keksiukus.
Ant viršaus pabarstykite pabarstukų.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 100 gramų cukraus pudros
- 100 gramų cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 1 valgomasis šaukštas apelsinų sulčių
- 100 gramų sviesto
- 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpinkite sviestą.
Sutarkuokite geltonąją nuplauto bei nusausinto apelsino žievelės dalį, paskui apelsiną perpjaukite per pusę ir išspauskite sultis.
Išsukite kiaušinius su cukrumi bei vaniliniu cukrumi ir supilkite drungną sviestą.
Išmaišykite sausus ingredientus, sudėkite tarkuotą apelsino žievelę, supilkite sultis ir viską gerai išmaišykite.
Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 12-15 minučių.
Ataušinkite ant grotelių.
Glaistui 1 šaukštą apelsinų sulčių sumaišykite su cukraus pudra ir gauta mase apliekite keksiukus.
Ant viršaus pabarstykite pabarstukų.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą