REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių (vidutinės)
  • šiek tiek moliūgų (šviežias arba šaldytas)
  • 2 vienetai morkų (didelės)
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek saulėgrąžų
  • šiek tiek kiaulės šoninės (Rūkyta)
  • šiek tiek grietinės
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves, morkas smulkiai supjaustome ir sudedame į verdantį vandenį (vanduo turi apsemti, bet ne daugiau). Suminkštėjus daržovėms, įdedame supjaustytą moliūgą, prieskonius ir dar verdame kol suminkštės moliūgas. Nuimam nuo ugnies ir kai atauš, viską sutriname blenderio pagalba ir dar neilgai paverdame nuolat maišydami. Jei sriuba per skysta, mažame kiekyje šalto vandens ištirpiname krakmolą ir supilam į sriubą maišydami, kol ji sutirštės. Keptuvėje be aliejaus pakepiname saulėgrąžas nuolat maišant. Taip pat pakepinam smulkiai supjaustytą šoninę kol ji taps traški. Supylę sriubą į lėkštę įdedam šaukštą grietinės, pabarstome saulėgrąžomis, traškia šonine ir petražolėmis.

Autorius: DarkSecret

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių (vidutinės)
  • šiek tiek moliūgų (šviežias arba šaldytas)
  • 2 vienetai morkų (didelės)
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek saulėgrąžų
  • šiek tiek kiaulės šoninės (Rūkyta)
  • šiek tiek grietinės
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves, morkas smulkiai supjaustome ir sudedame į verdantį vandenį (vanduo turi apsemti, bet ne daugiau). Suminkštėjus daržovėms, įdedame supjaustytą moliūgą, prieskonius ir dar verdame kol suminkštės moliūgas. Nuimam nuo ugnies ir kai atauš, viską sutriname blenderio pagalba ir dar neilgai paverdame nuolat maišydami. Jei sriuba per skysta, mažame kiekyje šalto vandens ištirpiname krakmolą ir supilam į sriubą maišydami, kol ji sutirštės. Keptuvėje be aliejaus pakepiname saulėgrąžas nuolat maišant. Taip pat pakepinam smulkiai supjaustytą šoninę kol ji taps traški. Supylę sriubą į lėkštę įdedam šaukštą grietinės, pabarstome saulėgrąžomis, traškia šonine ir petražolėmis.

Autorius: DarkSecret

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų