Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 650 gramų moliūgų
  • 200 gramų morkų
  • 75 gramai porų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 240 gramų kiaulės faršo
  • 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek grietinės
  • 1 litras sultinio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Moliūgą, bulves ir morkas nulupame ir supjaustome kubeliais.
    Įkaitiname puode 2 šaukštus aliejaus ir pakepiname susmulkintą svogūną.
    Kai svogūnas tampa skaidrus, sudedame moliūgą, bulves, morkas, supilame sultinį, pasūdome, papipiriname ir užverdame.
    Užvirus uždengiame, sumažiname ugnį ir patroškiname dar apie 15-20 min.
    Išvirtą sriubą sutriname į vientisą masę.
    Atskirai keptuvėje įkaitiname likusius 2 šaukštus aliejaus ir pakepiname jame kiaulienos faršą, kol jis pakeičia spalvą.
    Tuomet į keptuvę su faršu sudedame supjaustytus porus, pakepiname dar apie 4 min. ir paskaniname druska bei pipirais.
    Sriubą pagardiname grietine, supilstome į dubenėlius ir sudedame su porais kepinta faršą.
    Gero apetito!

Autorius: Rimantė

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 650 gramų moliūgų
  • 200 gramų morkų
  • 75 gramai porų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 240 gramų kiaulės faršo
  • 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek grietinės
  • 1 litras sultinio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Moliūgą, bulves ir morkas nulupame ir supjaustome kubeliais.
    Įkaitiname puode 2 šaukštus aliejaus ir pakepiname susmulkintą svogūną.
    Kai svogūnas tampa skaidrus, sudedame moliūgą, bulves, morkas, supilame sultinį, pasūdome, papipiriname ir užverdame.
    Užvirus uždengiame, sumažiname ugnį ir patroškiname dar apie 15-20 min.
    Išvirtą sriubą sutriname į vientisą masę.
    Atskirai keptuvėje įkaitiname likusius 2 šaukštus aliejaus ir pakepiname jame kiaulienos faršą, kol jis pakeičia spalvą.
    Tuomet į keptuvę su faršu sudedame supjaustytus porus, pakepiname dar apie 4 min. ir paskaniname druska bei pipirais.
    Sriubą pagardiname grietine, supilstome į dubenėlius ir sudedame su porais kepinta faršą.
    Gero apetito!

Autorius: Rimantė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų