Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų moliūgų
  • 200 mililitrų kefyro
  • 200 gramų miltai
  • 100 gramų varškės
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinį išplakti su cukrumi, plakant po truputį supilti kefyrą ir sudėti varškę.
  2. Moliūgą ir morką sutarkuoti burokine tarka. Moliūgą ir morką sudėti į tešlą. Įberti sodos ir miltų, viską gerai išmaišyti.
  3. Keptuvę gerai įkaitinti, įpilti aliejaus. Kepti po šaukštą gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejaus trupučiu. Skanaus.

Autorius: Aliona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų