INGREDIENTAI:
- 300 gramų moliūgų
- 200 mililitrų kefyro
- 200 gramų miltai
- 100 gramų varškės
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 5
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinį išplakti su cukrumi, plakant po truputį supilti kefyrą ir sudėti varškę.
- Moliūgą ir morką sutarkuoti burokine tarka. Moliūgą ir morką sudėti į tešlą. Įberti sodos ir miltų, viską gerai išmaišyti.
- Keptuvę gerai įkaitinti, įpilti aliejaus. Kepti po šaukštą gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejaus trupučiu. Skanaus.
REKLAMA