• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1/4 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
  • 1 stiklinė moliūgų (piurė)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio muskato
  • 1 vienetas kiaušinių (didelis)
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 110 gramų sviesto (minkštas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Glazūrai:
    2 puodeliai cukraus pudros;
    3-4 š. pieno;
    1 š. tirpinto sviesto.

    Išmaišyti miltus, kepimo miltelius, druską ir prieskonius. Sviestą išplakti su cukrumi iki baltos, purios masės. Įmušti kiaušinį, išplakti. Tada sudėti moliūgų piurė ir gerai išmaišyti. Palaipsniui berti sausus produktus ir vis gerai išmaišyti. Šaukšteliu dėti tešlos ant kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti apie 15-18 minučių iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Glazūrai visus produktus gerai išmaišyti ir dekoruoti atvėsusius sausainius.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1/4 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
  • 1 stiklinė moliūgų (piurė)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio muskato
  • 1 vienetas kiaušinių (didelis)
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 110 gramų sviesto (minkštas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Glazūrai:
    2 puodeliai cukraus pudros;
    3-4 š. pieno;
    1 š. tirpinto sviesto.

    Išmaišyti miltus, kepimo miltelius, druską ir prieskonius. Sviestą išplakti su cukrumi iki baltos, purios masės. Įmušti kiaušinį, išplakti. Tada sudėti moliūgų piurė ir gerai išmaišyti. Palaipsniui berti sausus produktus ir vis gerai išmaišyti. Šaukšteliu dėti tešlos ant kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti apie 15-18 minučių iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Glazūrai visus produktus gerai išmaišyti ir dekoruoti atvėsusius sausainius.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų