REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai cinamono (įdarui)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros (apibarstymui)
  • 1 stiklinė cukraus
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus (įdarui)
  • 4 vienetai obuolių (rūgštūs, įdarui)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 170 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
  • 1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupti, perpjauti per pusę, pašalinti sėklalizdžius ir supjaustyti plonomis skiltelėmis.
    Jas sudėti į plastikinį maišelį, suberti cukrų, cinamoną ir gerai supurtyti.
    Tešlai skirtą sviestą ir cukrų plakti tol, kol pasidarys šviesi puri masė.
    Po vieną mušti kiaušinius ir viską gerai išplakti.
    Į kiaušinius su sviestu įsijoti miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti.
    Pusę kiekio tešlos supilti į kepimo popieriumi išklotą karščiui atsparų apskritą 24 cm skersmens indą.
    Ant tešlos paskleisti puse kiekio obuolių.
    Supilti likusią tešlą ir ant jos ratu gražiai išdėlioti likusias obuolių skilteles.
    Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50 min., kol gražiai paruduos.
    Pabarstyti cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Ela

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai cinamono (įdarui)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros (apibarstymui)
  • 1 stiklinė cukraus
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus (įdarui)
  • 4 vienetai obuolių (rūgštūs, įdarui)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 170 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
  • 1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupti, perpjauti per pusę, pašalinti sėklalizdžius ir supjaustyti plonomis skiltelėmis.
    Jas sudėti į plastikinį maišelį, suberti cukrų, cinamoną ir gerai supurtyti.
    Tešlai skirtą sviestą ir cukrų plakti tol, kol pasidarys šviesi puri masė.
    Po vieną mušti kiaušinius ir viską gerai išplakti.
    Į kiaušinius su sviestu įsijoti miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti.
    Pusę kiekio tešlos supilti į kepimo popieriumi išklotą karščiui atsparų apskritą 24 cm skersmens indą.
    Ant tešlos paskleisti puse kiekio obuolių.
    Supilti likusią tešlą ir ant jos ratu gražiai išdėlioti likusias obuolių skilteles.
    Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50 min., kol gražiai paruduos.
    Pabarstyti cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Ela

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų