Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 3 vienetai svogūnų
- 3 kilogramai kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (kiaulienai)
- 0.5 litro mineralinio vandens (gazuotas)
- 770 gramų pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną susipjaustyti gabaliukais.
Pomidorų pastą sumaišyti su vandeniu, įspausti citrinos sulčių. Taip pat sumesti citriną, padalintą į 8 dalis. Sudėti pusžiedžiais supjaustytus svogūnus. Pagardinti prieskoniais, druska bei pipirais.
Mėsą gerai sumaišome su marinatu ir dedame į šaldytuvą. Laikome per naktį.
Kitą dieną kepame šašlykinėje.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 3 vienetai svogūnų
- 3 kilogramai kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (kiaulienai)
- 0.5 litro mineralinio vandens (gazuotas)
- 770 gramų pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną susipjaustyti gabaliukais.
Pomidorų pastą sumaišyti su vandeniu, įspausti citrinos sulčių. Taip pat sumesti citriną, padalintą į 8 dalis. Sudėti pusžiedžiais supjaustytus svogūnus. Pagardinti prieskoniais, druska bei pipirais.
Mėsą gerai sumaišome su marinatu ir dedame į šaldytuvą. Laikome per naktį.
Kitą dieną kepame šašlykinėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą