REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 3 kilogramai kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (kiaulienai)
  • 0.5 litro mineralinio vandens (gazuotas)
  • 770 gramų pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną susipjaustyti gabaliukais.

    Pomidorų pastą sumaišyti su vandeniu, įspausti citrinos sulčių. Taip pat sumesti citriną, padalintą į 8 dalis. Sudėti pusžiedžiais supjaustytus svogūnus. Pagardinti prieskoniais, druska bei pipirais.

    Mėsą gerai sumaišome su marinatu ir dedame į šaldytuvą. Laikome per naktį.

    Kitą dieną kepame šašlykinėje.

Autorius: Rimantė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 3 kilogramai kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (kiaulienai)
  • 0.5 litro mineralinio vandens (gazuotas)
  • 770 gramų pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną susipjaustyti gabaliukais.

    Pomidorų pastą sumaišyti su vandeniu, įspausti citrinos sulčių. Taip pat sumesti citriną, padalintą į 8 dalis. Sudėti pusžiedžiais supjaustytus svogūnus. Pagardinti prieskoniais, druska bei pipirais.

    Mėsą gerai sumaišome su marinatu ir dedame į šaldytuvą. Laikome per naktį.

    Kitą dieną kepame šašlykinėje.

Autorius: Rimantė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų