Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų cukraus (biskvitui)
  • 150 gramų migdolų (biskvitui)
  • 4 vienetai kiaušinių (biskvitui)
  • 270 gramų kvietinių miltų (biskvitui)
  • 400 gramų sviesto (kremui)
  • 400 gramų grietinės (biskvitui)
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (indeliuose, kremui)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (biskvitui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Biskvitui: Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, kol cukrus ištirps, o kiaušinių masė padidės. Įmaišyti grietinę, suberti išsijotus miltus, supilti kepimo miltelius, pusę kapotų migdolo riešutų ir viską išmaišyti. Tešlą padalinti į dvi lygias dalis. Vieną dalį kepti formoje ištiestoje kepimo popieriumi ir išteptoje riebalais 180 C temperatūroje apie 10 min. Tą patį pakartoti su antra tešlos dalimi. Iškeptus biskvitus perpjauti į 2 dalis, kad turėtume 4 biskvito lakštus.

    Kremui: išplakti kambario temperatūros sviestą su tokios pačios temperatūros kondensuotu pienu. Atvėsusius lakštus pertepti kremu, naudojant torto formos bortelius. Ant torto viršaus patepti likusiu kremu. Puošimui likusius migdolų riešutų trupiniais papuošti torto kraštelius. Viršų palikti arba papuošti pagal fantaziją: pabarstukais, tarkuotu ar tirpintu šokoladu. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų cukraus (biskvitui)
  • 150 gramų migdolų (biskvitui)
  • 4 vienetai kiaušinių (biskvitui)
  • 270 gramų kvietinių miltų (biskvitui)
  • 400 gramų sviesto (kremui)
  • 400 gramų grietinės (biskvitui)
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (indeliuose, kremui)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (biskvitui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Biskvitui: Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, kol cukrus ištirps, o kiaušinių masė padidės. Įmaišyti grietinę, suberti išsijotus miltus, supilti kepimo miltelius, pusę kapotų migdolo riešutų ir viską išmaišyti. Tešlą padalinti į dvi lygias dalis. Vieną dalį kepti formoje ištiestoje kepimo popieriumi ir išteptoje riebalais 180 C temperatūroje apie 10 min. Tą patį pakartoti su antra tešlos dalimi. Iškeptus biskvitus perpjauti į 2 dalis, kad turėtume 4 biskvito lakštus.

    Kremui: išplakti kambario temperatūros sviestą su tokios pačios temperatūros kondensuotu pienu. Atvėsusius lakštus pertepti kremu, naudojant torto formos bortelius. Ant torto viršaus patepti likusiu kremu. Puošimui likusius migdolų riešutų trupiniais papuošti torto kraštelius. Viršų palikti arba papuošti pagal fantaziją: pabarstukais, tarkuotu ar tirpintu šokoladu. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų