Biskvitui: Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, kol cukrus ištirps, o kiaušinių masė padidės. Įmaišyti grietinę, suberti išsijotus miltus, supilti kepimo miltelius, pusę kapotų migdolo riešutų ir viską išmaišyti. Tešlą padalinti į dvi lygias dalis. Vieną dalį kepti formoje ištiestoje kepimo popieriumi ir išteptoje riebalais 180 C temperatūroje apie 10 min. Tą patį pakartoti su antra tešlos dalimi. Iškeptus biskvitus perpjauti į 2 dalis, kad turėtume 4 biskvito lakštus.
Kremui: išplakti kambario temperatūros sviestą su tokios pačios temperatūros kondensuotu pienu. Atvėsusius lakštus pertepti kremu, naudojant torto formos bortelius. Ant torto viršaus patepti likusiu kremu. Puošimui likusius migdolų riešutų trupiniais papuošti torto kraštelius. Viršų palikti arba papuošti pagal fantaziją: pabarstukais, tarkuotu ar tirpintu šokoladu. Skanaus!
Biskvitui: Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, kol cukrus ištirps, o kiaušinių masė padidės. Įmaišyti grietinę, suberti išsijotus miltus, supilti kepimo miltelius, pusę kapotų migdolo riešutų ir viską išmaišyti. Tešlą padalinti į dvi lygias dalis. Vieną dalį kepti formoje ištiestoje kepimo popieriumi ir išteptoje riebalais 180 C temperatūroje apie 10 min. Tą patį pakartoti su antra tešlos dalimi. Iškeptus biskvitus perpjauti į 2 dalis, kad turėtume 4 biskvito lakštus.
Kremui: išplakti kambario temperatūros sviestą su tokios pačios temperatūros kondensuotu pienu. Atvėsusius lakštus pertepti kremu, naudojant torto formos bortelius. Ant torto viršaus patepti likusiu kremu. Puošimui likusius migdolų riešutų trupiniais papuošti torto kraštelius. Viršų palikti arba papuošti pagal fantaziją: pabarstukais, tarkuotu ar tirpintu šokoladu. Skanaus!