• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3/4 stiklinės cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis migdolų (ekstraktas)
  • 0.5 stiklinės migdolų (malti)
  • 1/3 stiklinės migdolų (plokštelės)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/4 stiklinės aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto (ištirpintas)
  • 1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių
  • 1 ir 1/4 stiklinės pasukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepimo formą patepkite sviestu ir pabarstykite miltais.
    Dubenyje šluotele sumaišykite miltus, maltus migdolus ir kepimo miltelius.
    Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius ir cukrų.
    Įmaišykite sviestą, aliejų, pasukas bei migdolų ekstraktą.
    Skystą masę sumaišykite su miltų mišiniu ir gautą tešlą supilkite į paruoštą kepimo formą.
    Kepkite apie 25-30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Ant iškepto pyrago sudėti migdolų plokšteles.
    Skanaus.

Autorius: Sigita

INGREDIENTAI:

  • 3/4 stiklinės cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis migdolų (ekstraktas)
  • 0.5 stiklinės migdolų (malti)
  • 1/3 stiklinės migdolų (plokštelės)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/4 stiklinės aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto (ištirpintas)
  • 1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių
  • 1 ir 1/4 stiklinės pasukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepimo formą patepkite sviestu ir pabarstykite miltais.
    Dubenyje šluotele sumaišykite miltus, maltus migdolus ir kepimo miltelius.
    Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius ir cukrų.
    Įmaišykite sviestą, aliejų, pasukas bei migdolų ekstraktą.
    Skystą masę sumaišykite su miltų mišiniu ir gautą tešlą supilkite į paruoštą kepimo formą.
    Kepkite apie 25-30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Ant iškepto pyrago sudėti migdolų plokšteles.
    Skanaus.

Autorius: Sigita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų