Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 400 gramų kvietinių miltų
- 0.5 litro pieno
- 0.5 valgomojo šaukšto druskos
- šiek tiek aliejaus
- 40 gramų sviesto
- 15 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Truputį pakaitinama 250 g pieno, jame išleidžiamos mielės, kurios po to sumaišomos su miltais.
Užmaišyta tešla palaikoma šiltai.
Į pradedančią kilti tešlą supilamas su tryniais sumaišytas pienas, tirpintas sviestas, suberiama druska ir cukrus.
Viskas gerai sumaišoma.
Tešla dar kartą turi pakilti.
Prieš kepant į tešlą sudedami gerai išplakti baltymai.
Blynai kepami per visą gerai įkaitintą, aliejumi išteptą keptuvę (jei ne per visą, gausis sklindžiai).
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 400 gramų kvietinių miltų
- 0.5 litro pieno
- 0.5 valgomojo šaukšto druskos
- šiek tiek aliejaus
- 40 gramų sviesto
- 15 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Truputį pakaitinama 250 g pieno, jame išleidžiamos mielės, kurios po to sumaišomos su miltais.
Užmaišyta tešla palaikoma šiltai.
Į pradedančią kilti tešlą supilamas su tryniais sumaišytas pienas, tirpintas sviestas, suberiama druska ir cukrus.
Viskas gerai sumaišoma.
Tešla dar kartą turi pakilti.
Prieš kepant į tešlą sudedami gerai išplakti baltymai.
Blynai kepami per visą gerai įkaitintą, aliejumi išteptą keptuvę (jei ne per visą, gausis sklindžiai).
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą