Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 litro pieno
  • 0.5 valgomojo šaukšto druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 40 gramų sviesto
  • 15 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Truputį pakaitinama 250 g pieno, jame išleidžiamos mielės, kurios po to sumaišomos su miltais.
    Užmaišyta tešla palaikoma šiltai.
    Į pradedančią kilti tešlą supilamas su tryniais sumaišytas pienas, tirpintas sviestas, suberiama druska ir cukrus.
    Viskas gerai sumaišoma.
    Tešla dar kartą turi pakilti.
    Prieš kepant į tešlą sudedami gerai išplakti baltymai.
    Blynai kepami per visą gerai įkaitintą, aliejumi išteptą keptuvę (jei ne per visą, gausis sklindžiai).
    Skanaus.

Autorius: Janina

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 litro pieno
  • 0.5 valgomojo šaukšto druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 40 gramų sviesto
  • 15 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Truputį pakaitinama 250 g pieno, jame išleidžiamos mielės, kurios po to sumaišomos su miltais.
    Užmaišyta tešla palaikoma šiltai.
    Į pradedančią kilti tešlą supilamas su tryniais sumaišytas pienas, tirpintas sviestas, suberiama druska ir cukrus.
    Viskas gerai sumaišoma.
    Tešla dar kartą turi pakilti.
    Prieš kepant į tešlą sudedami gerai išplakti baltymai.
    Blynai kepami per visą gerai įkaitintą, aliejumi išteptą keptuvę (jei ne per visą, gausis sklindžiai).
    Skanaus.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų