INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas kiaušinių
- 10 vienetų kiaulės šoninės (griežinėliai)
- šiek tiek druskos
- 1 kilogramas mesos (malta)
- 200 gramų sūris (fermentinis ar kietasis)
- 10 vienetų lietinių blynų
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į maltą mėsą įmušti vieną kiaušinį, berti druskos, pipirų ir gerai išmaišyti.
Ant kiekvieno lietinio tolygiu sluoksniu dėti paruoštą mėsą, tada dėti kelis griežinukus virtų kiaušinių ir tolygiu sluoksniu užberti tarkuoto sūrio.
Blynus susukti ir tada juos apvynioti šoninės juostelėmis.
Viską dėti į kepimo skardą ir kepti 200 °C temperatūros orkaitėje 40 minučių.
Skanaus!
Autorius: Greta
REKLAMA