INGREDIENTAI:
- 4 vienetai agurkų (marinuoti)
- 3 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- šiek tiek paprikų (malta)
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 5 vienetai salotų (lapai)
- 150 gramų svogūnų
- 300 gramų kiaulės faršo
- 10 valgomųjų šaukštų acto
- 1 stiklinė pieno
- 15 valgomųjų šaukštų vandens
- 200 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 6 vienetai bandelių (apvalios)
- šiek tiek kečupo
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus supjaustykite žiedais.
Sumaišykite vandenį, actą ir cukrų. Į šį marinatą sudėkite svogūnus. Palikite marinuotis 15-20 minučių.
Vieną bandelę pamirkykite pieną ir įminkykite į faršą.
Įmaišykite į faršą prieskonių. Suformuokite iš faršo 5 paplotėlius.
Kepkite iš abiejų pusių, įkaitintame aliejuje, po 5-7 min, arba ant įkaitusio griliaus.
Agurkus supjaustykite išilgai, o pomidorus griežinėliais.
Bandeles perpjaukite per pusę. Ištepkite abi puses kečupu ir dėkite salotos lapą, mėsos paplotėlį, sūrio lapą, pomidoro griežinėlį, svogūnų, agurkų ir vėl bandelės puselę.
Skanaus ;)
Autorius: Daina
REKLAMA