Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 100 gramų cukraus
  • 1/4 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių
  • 2 valgomieji šaukštai imbierų (maltas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 375 gramai kvietinių miltų
  • 150 sirupo (klevų)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 110 gramų sviesto
  • 3 arbatiniai šaukšteliai prieskonių (meduoliams)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1.Išlydykite sviestą su cukrumi ir klevų sirupu, karts nuo karto pamaišykite.

    2. Nuimkite nuo viryklės ir leiskite masei atvėsti.

    3. Dubenyje sumaišykite persijotus miltus, prieskonius, kepimo miltelius ir druską.

    4. Į juos įmuškite kiaušinį ir ir lydytą sviestą su klevų sirupu.

    5. Tešlą išminkykite ir leiskite pabūti šaldytuve apie 2 valandas.

    6. Orkaitę įkaitinkite iki 180°C.

    7. Tešlą plonai iškočiokite ir išspauskite norimas formeles.

    8. Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite apie 10 minučių. Kai iškeps, atvėsinkite ir laikykite uždaroje dėžutėje.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 100 gramų cukraus
  • 1/4 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių
  • 2 valgomieji šaukštai imbierų (maltas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 375 gramai kvietinių miltų
  • 150 sirupo (klevų)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 110 gramų sviesto
  • 3 arbatiniai šaukšteliai prieskonių (meduoliams)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1.Išlydykite sviestą su cukrumi ir klevų sirupu, karts nuo karto pamaišykite.

    2. Nuimkite nuo viryklės ir leiskite masei atvėsti.

    3. Dubenyje sumaišykite persijotus miltus, prieskonius, kepimo miltelius ir druską.

    4. Į juos įmuškite kiaušinį ir ir lydytą sviestą su klevų sirupu.

    5. Tešlą išminkykite ir leiskite pabūti šaldytuve apie 2 valandas.

    6. Orkaitę įkaitinkite iki 180°C.

    7. Tešlą plonai iškočiokite ir išspauskite norimas formeles.

    8. Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite apie 10 minučių. Kai iškeps, atvėsinkite ir laikykite uždaroje dėžutėje.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų