• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek kukurūzų
  • 100 mililitrų acto
  • 1 litras vandens
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vidutinio dydžio kukurūzų burbuoles supjaustom maždaug 2 cm pločio griežinėliais, sudedame į iškaitintus stiklainius kartu su skiltele česnako. Paruošiame marinatą: 1l vandens, 1š. druskos, 3š. cukraus, 100ml acto.

    Marinatui pradėjus virti įberiam šaukštelį mėgstamų prieskonių (aš naudoju pirktinius mišinius marinavimui), užpilam kukurūzus, iškart užsukam dangteliais ir tuoj pat išnešam į rūsį.

Autorius: kumucia

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek kukurūzų
  • 100 mililitrų acto
  • 1 litras vandens
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vidutinio dydžio kukurūzų burbuoles supjaustom maždaug 2 cm pločio griežinėliais, sudedame į iškaitintus stiklainius kartu su skiltele česnako. Paruošiame marinatą: 1l vandens, 1š. druskos, 3š. cukraus, 100ml acto.

    Marinatui pradėjus virti įberiam šaukštelį mėgstamų prieskonių (aš naudoju pirktinius mišinius marinavimui), užpilam kukurūzus, iškart užsukam dangteliais ir tuoj pat išnešam į rūsį.

Autorius: kumucia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų