Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek kukurūzų
- 100 mililitrų acto
- 1 litras vandens
- 1 valgomasis šaukštas druskos
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vidutinio dydžio kukurūzų burbuoles supjaustom maždaug 2 cm pločio griežinėliais, sudedame į iškaitintus stiklainius kartu su skiltele česnako. Paruošiame marinatą: 1l vandens, 1š. druskos, 3š. cukraus, 100ml acto.
Marinatui pradėjus virti įberiam šaukštelį mėgstamų prieskonių (aš naudoju pirktinius mišinius marinavimui), užpilam kukurūzus, iškart užsukam dangteliais ir tuoj pat išnešam į rūsį.
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek kukurūzų
- 100 mililitrų acto
- 1 litras vandens
- 1 valgomasis šaukštas druskos
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vidutinio dydžio kukurūzų burbuoles supjaustom maždaug 2 cm pločio griežinėliais, sudedame į iškaitintus stiklainius kartu su skiltele česnako. Paruošiame marinatą: 1l vandens, 1š. druskos, 3š. cukraus, 100ml acto.
Marinatui pradėjus virti įberiam šaukštelį mėgstamų prieskonių (aš naudoju pirktinius mišinius marinavimui), užpilam kukurūzus, iškart užsukam dangteliais ir tuoj pat išnešam į rūsį.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą