• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek agurkų
  • 3 valgomieji šaukštai krapų (smulkinti)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ingridientai nurodyti trilitriniui stiklainiui. Jei darote kituose stiklainiuose - komponentus atitinkamai sumažinkite ar padidinkite.

    Užpilamo marinato litrui reiks: 1 l vandens, stiklinė acto, šaukštas druskos, šaukštas cukraus, 3 lauro lapeliai, 5 kvapieji pipirai.

    Agurkų galiukus nupjaukite. Pamirkykite agurkus pasūdytame vandenyje kelias valandas.

    Krapus pasmulkinkite, svogūnus supjaustykite griežinėliais. Į stiklainį įdėkite čili. Agurkus nuplaukite ir sudėkite į stiklainį, sluoksniuodami su svogūnais, krapais. Užpilkite neverdančiu marinatu.

    Stiklainius sudėkite į 90°C temperatūros puodą su vandeniu, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir taip kaitinkite 10-15 min. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite ataušti.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų