INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 150 gramų cukraus (tešlai)
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 2 vienetai obuolių (dideli)
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 250 gramų jogurto
- 200 gramų manų kruopų
- 50 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius supjausčiau skiltelėmis. Sėklalizdžius išpjoviau.
Ištirpinau keptuvėje sviestą, sudėjau obuolius ir sumaišiau su cukrumi.
Pakepinau 3-5 minutes.
Tuomet obuolius sudėjau į kepimo formą.
Kiaušinius išplakiau su cukrumi, vaniliniu cukrumi.
Įmaišiau jogurtą, kakavą, kvietinius miltus, kepimo miltelius ir manus.
Tešlą supyliau ant obuolių.
Kepiau apie 1 valandą 180-190° C orkaitėje.
Autorius: Gabrielė
REKLAMA