Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 150 gramų cukraus (tešlai)
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 vienetai obuolių (dideli)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 250 gramų jogurto
  • 200 gramų manų kruopų
  • 50 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 150 gramų cukraus (tešlai)
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 vienetai obuolių (dideli)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 250 gramų jogurto
  • 200 gramų manų kruopų
  • 50 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius supjausčiau skiltelėmis. Sėklalizdžius išpjoviau.
    Ištirpinau keptuvėje sviestą, sudėjau obuolius ir sumaišiau su cukrumi.
    Pakepinau 3-5 minutes.
    Tuomet obuolius sudėjau į kepimo formą.
    Kiaušinius išplakiau su cukrumi, vaniliniu cukrumi.
    Įmaišiau jogurtą, kakavą, kvietinius miltus, kepimo miltelius ir manus.
    Tešlą supyliau ant obuolių.
    Kepiau apie 1 valandą 180-190° C orkaitėje.

Autorius: Gabrielė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų