• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 3 vienetai mangų
  • šiek tiek vanilės (esencija)
  • 1 stiklinė vandens
  • 0.5 stiklinės grietinėlės
  • 1/4 stiklinės romo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į vandenį supilti cukrų, cinamoną ir virti sirupą 20-30 min.
    Mangą supjaustyti griežinėliais, sudėti į sirupą ir pavirti 5-10 min. Virimo pabaigoje įpilti šlakelį vanilės esencijos.
    Mangus ištraukti iš sirupo ir atvėsinti.
    Suplakti grietinėlę ir sumaišyti ją su romu.
    Mangus sudėti į desertines lėkštutes ir papuošti grietinėle su romu.

Autorius: Indrė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 3 vienetai mangų
  • šiek tiek vanilės (esencija)
  • 1 stiklinė vandens
  • 0.5 stiklinės grietinėlės
  • 1/4 stiklinės romo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į vandenį supilti cukrų, cinamoną ir virti sirupą 20-30 min.
    Mangą supjaustyti griežinėliais, sudėti į sirupą ir pavirti 5-10 min. Virimo pabaigoje įpilti šlakelį vanilės esencijos.
    Mangus ištraukti iš sirupo ir atvėsinti.
    Suplakti grietinėlę ir sumaišyti ją su romu.
    Mangus sudėti į desertines lėkštutes ir papuošti grietinėle su romu.

Autorius: Indrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų